Mallorca es fa present a la Trobada Nacional de Seminaristes Menors de Batxillerat


18 de juliol de 2019. 14:22h.

Va tenir lloc del 7 a l'11 de juliol a Canàries.Del 7 a l'11 de juliol, els seminaristes de Batxillerat del Seminari Menor de Mallorca, juntament amb un formador i un seminarista major, participaren en la Trobada Nacional de Seminaristes de Batxillerat que cada estiu organitza la Comissió Episcopal de Seminaris i Universitats de la Conferència Episcopal Espanyola, juntament amb els rectors i formadors dels seminaris menors d'Espanya.

Amb el lema "Súbete a la ola de la vocación", el Seminari de la Diòcesi de Canàries ha estat l'encarregat d'organitzar la trobada de 2019 i de rebre el centenar de participants, entre seminaristes i formadors provinents d'una vintena de diòcesis espanyoles. Durant aquests cinc dies de trobada els seminaristes han pogut conèixer la història, els llocs més destacats, la cultura i la vida eclesial de la diòcesi canària. Aquest tipus de trobada, que es realitza des de 2004, té l'objectiu d'impulsar i animar els seminaristes menors ja en la darrera etapa de la seva formació en el Seminari Menor a donar la passa cap al Seminari Major. Fet molt visible principalment amb la vigília que se celebra durant aquestes jornades, en la qual 17 seminaristes participants varen donar aquesta important passa enguany.

Actualment, el Seminari Menor de Mallorca compta amb 9 seminaristes que segueixen un procés de Seminari en Família. Aquesta modalitat consisteix a fer un acompanyament amb els seminaristes dins la seva rutina, amb trobades mensuals en el Seminari Nou tot comptant amb l'ajuda de la seva família i rectors de les respectives parròquies, ja que allà és on va creixent la fe i vocació cristianes.


0 COMENTARIS