El bisbe Sebastià visita les escoles i colònies d'estiu


25 de juliol de 2019. 09:11h.

La finalitat d'aquestes trobades és conèixer la realitat dels centres d'esplai del MCECC de la Fundació Pere Tarrés.



El bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, va visitar dimecres 24 de juliol les colònies d'estiu que els centres d'esplai de Mallorca del Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés realitzen durant aquests dies.

La jornada va començar al Centre Socioeducatiu Can Tàpera que fa la seva escola d'estiu amb uns 30 infants i joves en situació de vulnerabilitat. Mons. Taltavull va estar parlant amb els nins i nines per saber quina activitat els havia agradat més. A més, al final, el bisbe de Mallorca es va animar a dinamitzar una petita activitat musical on els infants i adolescents han creat una orquestra acústica a partir dels sons de les seves veus.

Posteriorment, Mons. Taltavull i els representants del MCECC i de la Fundació Pere Tarrés s'adreçaren fins a la casa de colònies de Binicanella, on varen visitar les colònies que està realitzant aquests dies el Club d'Esplai Jovent del MCECC de la Parròquia de sa Indioteria.

El bisbe de Mallorca va estar acompanyat durant tota la jornada pel director general de la Fundació Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol; la delegada de l'entitat a Mallorca de Mallorca, Maribel Trujillo; el president del MCECC, Xavier Nus; la vicepresidenta del MCECC, Núria Martínez; i el coordinador d'esplais de Mallorca, Pep Campins.


0 COMENTARIS