La Parròquia de Sant Bartomeu de Valldemossa celebra la festa de Santa Catalina Thomàs


30 de juliol de 2019. 09:01h.

Mn. Francesc Munar, rector de Campos, ha presidit l'Eucaristia.Un any més la vila de Valldemossa ha celebrat la festa de la seva paisana Santa Catalina Thomàs amb una Eucaristia presidida per Mn. Francesc Munar, rector de Campos, i concelebrada pels sacerdots fills del poble i el rector de Valldemossa.

El cor parroquial ha acompanyat amb els seus cants la celebració. El Parado de Valldemossa ha fet el Ball de l'Oferta. Els nins que aquest any ha rebut Jesús per primera vegada, acompanyats per la nina que representarà la Beateta en el carro, hi han realitzat les ofrenes.

Els feligresos han omplert el temple parroquial de gom a gom i han participat amb gran devoció de la celebració, a més de venerar la relíquia de la Santa.

Finalitzada l'Eucaristia Mn. Antoni Pujol, rector de la vila, en nom de la parròquia, ha fet entrega a D. Mateu Calafat Mercant, director del cor parroquial durant més de 40 anys i retirat recentment, d'una placa en nom de la parròquia. Els feligresos li han retut un molt merescut aplaudiment.


0 COMENTARIS