Neix "Proyecto Amor Conyugal" a Mallorca


31 de juliol de 2019. 09:09h.

Recés per descobrir el matrimoni com Déu el va pensar.  El 25 de juliol passat va començar a la Casa de la Puresa de Maria a Valldemossa el primer recés que 'Proyecto de Amor Conyugal' celebra a Mallorca, i en el qual varen participar 23 matrimonis acompanyats de 13 matrimonis "custodis", tant de l'illa com de diferents comunitats autònomes.  

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, va participar en la inauguració i en la missa de cloenda d'aquesta trobada. També va estar present el pare Carlos Soler, qui va acompanyar els recessos recents a Pamplona i Bilbao com a suport per a les inquietuds de doctrina catòlica.

  Projecte d'Amor Conjugal és un mètode per a matrimonis que s'ha fet diocesà a Màlaga i s'està estenent per multitud de diòcesis d'Espanya, i ara per primera vegada a Mallorca. Compta amb la supervisió dels rectors respectius i els delegats de pastoral familiar i els bisbes de cada diòcesi. Està basat en les catequesis de Sant Joan Pau II sobre l'amor humà i consisteix a treballar sobre tres pilars (Fe, formació i vida) per recuperar el pla de Déu per al matrimoni i la família, el que va iniciar des de la creació de l'home-dona, i que té com a objectiu la santedat.

  Els fundadors, José Luis i Magüi, són un matrimoni catòlic de Màlaga, que després d'una forta experiència personal de trobada amb la Mare de Déu de Fàtima, varen rebre l'encàrrec d'ajudar altres matrimonis a través d'aquests recessos que es realitzen en 48 hores. En només 3 anys, més de 10 ciutats espanyoles i les respectives diòcesis han pogut veure en directe la conversió de centenars de matrimonis.  

El passat cap de setmana, Mallorca va tenir l'oportunitat d'inaugurar aquests recessos per iniciativa del matrimoni tutor compost per Marta i Alberto al costat de 13 matrimonis "custodis" que varen acompanyar els primers 23 "elegits" per la Mare de Déu per viure aquesta experiència d'amor i conversió davant Ella i el seu Fill.  

Mons. Sebastià Taltavull va participar en la inauguració i en la missa de cloenda d'aquesta trobada, manifestant el seu suport al projecte. També va escoltar els comentaris i reflexions dels matrimonis participants. Els va animar a evangelitzar i ajudar a matrimonis en crisi de la mà de l'Església.


  L'experiència del recés es completa amb catequesis mensuals basades en sant Joan Pau. Els matrimonis de Projecte Amor Conjugal realitzen formacions cada segon dissabte mes a l'Església del Socors dels pares Agustins a Palma.  

  Els matrimonis interessats a participar en aquestes catequesi poden contactar al número: 661602909 (whatsapp) o palmaproyectoamorconyugal@gmail.com - proyectoamorconyugal.es


0 COMENTARIS