La Parròquia de Santa Catalina Thomàs celebra les festes patronals


01 de agost de 2019. 09:01h.

Amb la missa de Santa Catalina Thomàs, titular i patrona de la Parròquia, el diumenge 28 de juliol culminaven més de vuit dies de festes populars.Amb la missa major de Santa Catalina Thomàs, titular i patrona de la Parròquia, el diumenge 28 de juliol culminaven més de vuit dies de festes populars en honor de la Santa mallorquina. Els actes, d'un agradós i variat programa, es varen anar desplegant dia a dia amb exactitud: el concert de la Banda de Música L'Almudaina, jocs, tallers i animació infantil, futbolet, un homenatge als majors de la barriada, una vetlada de Ball de Bot ben vitenca, una mostra solidària de coques dolces i salades i altres elaboracions culinàries a benefici de "Nitem", grup parroquial que treballa a favor dels nins de Tercer Món, etc. L´exposició "Jesucrist" de làmines que reprodueixen quadres famosos del gran Fra Angèlic, il·lustrades cada una amb una cita bíblica de l'Antic Testament i una del Nou, i que es va inaugurar el tercer divendres de juliol a la nau lateral del temple parroquial, es podrà visitar encara tot el mes d'agost per tal de poder assaborir i treure el millor profit de l'espiritualitat que traspuen, tant la bellesa de les figures com l'encert dels versets de l'Escriptura Santa que els acompanyen. Llargues repicades alternades amb coets ressonaren el migdia de dia 28 per anunciar la festa.

A la missa, la nina que enguany representà "La Beateta" fou acompanyada per una simpàtica comparsa de pagesetes i pagesets. El ball de l'oferta es va afegir a l'ofrena del pa i del vi, al so d'un bon estol de xeremiers, que també animaren amb les dances dels balladors el suculent refresc que es va compartir a la Plaça de Santa Pagesa en acabar la missa.

Mn. Carles Seguí, rector de la unitat pastoral de la Mare de Déu, a l'homilia animà els feels, que omplien el temple de gom a gom, amb els nombrosos concelebrants, a afrontar els desafiaments personals, socials i eclesials des de la dinàmica de la fe en Jesucrist com sabé fer-ho Santa Catalina Thomàs.


0 COMENTARIS