La parròquia de Sant Agustí celebra el seu sant patró


09 de setembre de 2019. 10:44h.

La passada setmana es va celebrar la festivitat de Sant Agustí i el barri palmesà es va revitalitzar per celebrar les festes del sant patró amb nombrosos actes socials per a tota la família.La passada setmana es va celebrar la festivitat de Sant Agustí i el barri palmesà es va revitalitzar per celebrar les festes del sant patró amb nombrosos actes socials per a tota la família.

Les missioneres i missioners identes dirigeixen aquesta parròquia del barri de Cala Major des de fa tres anys i han tractat d'imprimir un toc especial a les celebracions d'aquest any. L'acte més important va tenir lloc l'1 de setembre amb una missa solemne presidida pel bisbe Mons. Sebastià Taltavull i va finalitzar el dissabte 7 de setembre amb una excursió parroquial a Alcúdia on es va visitar el Santuari de la Victòria en un dia de convivència i germanor.

En la seva homilia, Mons. Taltavull va parlar sobre la humilitat, centrant-la en Sant Agustí, explicant com li havia cridat l'atenció la humilitat i l'amor amb què Sant Agustí es va acostar al Pare celestial. Només des de la humilitat es pot dir: "Tard et vaig estimar".


0 COMENTARIS