Campanya solidària "Compromís per la dignitat" a benefici de Càritas Mallorca


16 de setembre de 2019. 10:33h.

Eroski i Rotary Club posen en marxa un any més la campanya de polseres solidàries a favor de Càritas Mallorca.Eroski i Rotary Club posen en marxa un any més la campanya de polseres solidàries a favor de Càritas Mallorca per recaptar doblers i destinar-ho als projectes que l'entitat social impulsa per a cobrir les necessites més urgents de les persones amb escassos recursos econòmics.

La iniciativa ha estat presentada a Eroski Center i consisteix a oferir als clients dels supermercats una polsera amb el missatge "Compromís per la dignitat", a canvi d'un donatiu d'1 euro. La campanya, que començarà en pocs dies, es mantindrà fins al 31 d'octubre a tots els supermercats de Mallorca.

A la presentació de la campanya Sebastià Serra, director de Càritas Mallorca, ha recordat que hi ha una part de la societat mallorquina que pateix precarietat (dificultat per accedir a un habitatge, no poder cobrir totes les despeses de l'habitatge, manca de feina, treballs poc remunerats o amb horaris abusius, no cobrir totes les necessitats bàsiques…) i que campanyes com la d'Eroski i Rotary Club "Un compromís per la dignitat" serveix perquè Càritas Mallorca desenvolupi accions per cobrir aquestes necessitats.

A la presentació de la campanya també han participat Alfredo Herráez, director territorial d'Eroski; Joan Fageda, president de Rotary Club així com el representat del Comitè de l'entitat, Fernando J. Mulet, i altres membres d'Eroski.

Tots els doblers recaptats per Eroski en aquesta campanya seran entregats a Càritas Mallorca.


0 COMENTARIS