Jornada Mundial del Migrant i del Refugiat 2019


25 de setembre de 2019. 11:52h.

«No es tracta només de migrants» és el lema de la Jornada Mundial del Migrant i Refugiat 2019.«No es tracta només de migrants» és el lema de la Jornada Mundial del Migrant i Refugiat 2019. Enguany se celebra amb una novetat: la Santa Seu feia públic el passat mes de novembre la decisió de canviar de gener a l'últim diumenge de setembre la Jornada, responent a la petició de diverses Conferències Episcopals. Aquest any serà el dia 29.

La data és diferent, però l'objectiu és el mateix: sensibilitzar sobre l'acollida als migrants i refugiats que «no són un perill, sinó una ajuda que ens enriqueix», recorden els bisbes de la Comissió Episcopal de Migracions en el seu missatge per a la jornada. També reclamen al seu escrit que es tractin d'eradicar i prevenir situacions de vulnerabilitat o la desatenció dels drets humans.

La Comissió Episcopal de Migracions, a més de seguir actuant en conjunció amb la Xarxa Migrants amb drets, està elaborant aquest any materials amb la Comissió germana de la Conferència Episcopal Dominicana segons indicació de la Secció vaticana Migrants i Refugiats.


0 COMENTARIS