El Jardí Botànic de Lluc durà el nom del germà Macià


14 de octubre de 2019. 10:23h.

Missioner dels Sagrats Cors que durant 54 anys ha tengut cura i ha engrandit el lloc botànic.A la XXV Fira de la Serra de Tramuntana, que ha tengut lloc aquest cap de setmana, s'ha retut homenatge al germà Macià, missioner dels Sagrats Cors, que durant 54 anys ha tengut cura i ha engrandit el lloc botànic del Santuari, on la flora de les Illes Balears està representada en la seva plenitud.

Acompanyats del bisbe, el prior del Santuari i autoritats i amics s'ha descobert un gran rètol donant nom al jardí del Germà Macià com a agraïment a una vida de dedicació a la natura.


1 COMENTARIS
  1. La presència del bisbe Sebastià vos diu més que les meves paraules que sou conegut i estimat per tota la diòcesi mallorquina, pel seu clergat, religiosos i seglats. Aquest Jardí Botànic parla d'amor a la germana Natura, tant mare i fecunda, tant nostra i de Déu. També vos recordarem sempre actuant d'acòlit al santuari, palau que Maria Verge té a la Serra de la Tramuntana que dóna cobri a tots els seus fills. Moltes gràcies per la vostra vida sencera tant prop de Déu i de sa Mare. Allà on visqueu, els hi trobareu i mos hi trobareu. Joan Darder i Brotat, pvre.