Missa Acció de Gràcies per la Beatificació de Sor Maria Emilia Riquelme y Zayas


25 de novembre de 2019. 14:27h.

Nombrosos feligresos, religioses d'altres congregacions i col·laboradors del Centre Eucarístic han participat del goig d'aquest esdeveniment.El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, va presidir l'Eucaristia d'Acció de Gràcies per la beatificació de Sor María Emilia Riquelme a la parròquia de Santa Eulàlia el passat dissabte 23 de novembre. Dies enrere havia estat beatificada a la Catedral de Mallorca pel prefecte per la Congregació de les Causes dels Sants, Cardenal Angelo Becciu.

Nombrosos feligresos, religioses d'altres congregacions i col·laboradors del Centre Eucarístic han participat del goig de poder celebrar aquesta acció de gràcies.

Mons. Sebastià Taltavull, a l'homilia, ha elogiat les virtuts i el carisma d'aquesta religiosa amant de l'Eucaristia.

La Germana María Emilia Riquelme y Zayas va ser la fundadora de les Missioneres del Santíssim Sagrament i Maria Immaculada, que a Palma dirigeixen i atenen el Centre Eucarístic. Finalitzada la Celebració s'ha passat a besar la relíquia de la Beata exposada davant l'altar major.

A les portes de la parròquia els assistents han pogut compartir uns crespells i una copeta de vi mentre saludaven el bisbe i felicitaven les Religioses del Centre Eucarístic de Palma.


0 COMENTARIS