Companyia de Jesús: Reunió de Consell Ampliat del Nucli de Mallorca


27 de desembre de 2019. 09:45h.

L'oració va obrir la reunió de Consell Ampliat del Nucli de Mallorca de la Companyia de Jesús, celebrada el 17 de desembre a la seu de Palma del Col·legi Monti-sion.A la trobada, presentada pel P. Javier Monserrat, SJ, es va poder revisar el camí recorregut fins ara i establir les bases per a un nou plantejament de la PAL i Nucli de Mallorca.

Els assistents amb responsabilitat en algun dels projectes de 2019-2020 varen presentar els principals reptes aconseguits i aquells que encara queden per assolir.

Varen participar en la reunió representants de les obres pròpies i vinculades a la Companyia a Mallorca: Comunitat SJ de Monti-sion, Església de Monti-sion, Confraria del Silenci, Confraria Jesús Natzaré, Confraria Simó Cirineu, Casa Espiritualitat Son Bono, Col·legi de Monti-sion, AMIPA, Antics alumnes Fundació Solidaris Monti-sion, CVX, Parròquia Sant Joan d'Àvila, Patronat Obrer de Sant Josep, Fundació Pare Montalvo, Hermandad del Rocio i el CESAG: Centre d'Estudis Superior Alberta Giménez (adscrita a UPComillas).


0 COMENTARIS