La Diòcesi ofereix un recés de silenci i contemplació per a laics


27 de gener de 2020. 15:46h.

Seran acompanyats per Maria Gener i Xavier Cortès.Des del Secretariat per a la Iniciació Cristiana i el Catecumenat s'ha organitzat un Recés de silenci i contemplació que tendrà lloc el cap de setmana del 31 de gener al 2 de febrer, a la Casa d'Espiritualitat de les Germanes de la Puresa a Valldemossa. Com sempre, es tracta d'un recés obert a tothom, però adreçat especialment als laics i laiques que es troben en un procés de recerca espiritual i/o que desitgen tenir una experiència de silenci i de trobada fonda amb el Senyor.

"Un viatge cap al cor amb els Salms" serà el títol d'aquest recés que els introduirà en la bellesa i la riquesa dels salms com a via privilegiada d'accés a la intimitat amorosa amb Déu. Per ajudar-los en aquesta tasca, comptaran amb la presència de Maria Gener, acompanyant de grups de Pregària del Cor des de fa uns anys, i de Xavier Cortès, acompanyant de grups de meditació cristiana.

Pel que fa a la participació en el recés, s'ofereixen dues modalitats:

a) Recés de cap de setmana. Comença divendres a les 20:00 del vespre a Valldemossa i acaba diumenge, després de dinar. Preu: 90 €.

b) Recés d'un dia. Les persones que no puguin disposar de tot el cap de setmana poden venir dissabte matí (9:30 h) i fins al capvespre abans de sopar (20 h). Preu: 15 €.

Per a més informació i inscripcions cal enviar un mail a: secretariageneral@bisbatdemallorca.com o bé telefonar al 971 21 31 00.

Termini màxim d'inscripció: 30 de gener. Es recomana dur una Bíblia, quadern i bolígraf.

0 COMENTARIS