Confirmacions a la Parròquia de Santa Catalina Thomàs


29 de gener de 2020. 12:37h.

13 joves culminen així un llarg i acurat procés catequètic.El diumenge 26 de gener, tercer del temps de durant l'any, el bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull administrà el sagrament de la Confirmació a tretze joves de la Parròquia de Santa Catalina Thomàs de Ciutat, culminant així un llarg i acurat procés catequètic. Els mateixos confirmands proclamaren les dues lectures d'aquest diumenge que, per voluntat del papa Francesc, ha estat instituït "Diumenge de la Paraula de Déu".

Els dons de l'Esperit Sant es varen anar enumerant, un per un, en relació a cada un dels qui anaven a ser confirmats en el moment de la seva presentació. En l'homilia, adreçada de manera molt especial als candidats al sagrament, el bisbe destacà la importància que la Sagrada Escriptura ha de tenir en la vida de qualsevol seguidor de Jesucrist, i animà tots els presents a llegir i meditar cada dia un fragment de la Paraula de Déu, perquè siguin els seus criteris els qui inspirin la mentalitat i tot l'estil de vida del cristià.

El bisbe Sebastià va regalar la Bíblia a cada un dels confirmats que a més reberen, al final de la celebració eucarística, una creueta amb un enfilall de colors de petites etiquetes de clauer, tantes com són els dons de l'Esperit que hi figuraven escrits. Acabada la litúrgia es va compartir un senzill refresc.


0 COMENTARIS