Revitalització de la causa de canonització de Francisca Alcover


31 de gener de 2020. 11:38h.

La setmana passada es va reunir la comissió que s'encarrega de la causa de la serventa de Déu Francisca Alcover Morell.La setmana passada es va reunir la comissió que s'encarrega de la causa de la serventa de Déu Francisca Alcover Morell (Sóller 1912-1954). Va ser una laica compromesa amb la gent del seu temps. Pintora i poetessa, va saber captar les necessitats de la gent del seu voltant. Va ajudar a llegir i a escriure moltes dones. Acudia diàriament a la celebració de l'eucaristia i va morir als 41 anys per malaltia i en fama de santedat.

La comissió, entre altres decisions, va acordar potenciar la seva figura com a seglar que va viure una vida cristiana exemplar i va morir en fama de santedat. Cada dia 10 del mes es pregarà per ella i es farà menció de la seva vida.

També es farà publicitat de la seva vida i de les publicacions que estan a la venda. Tot això mitjançant les xarxes social i al web www.cristiansserraalfabia.com.

El seu procés cap a la santedat està en marxa i ja ha passat la comissió d'historiadors de la Santa Seu i ara està a la fase d'entrar a la comissió de teòlegs.


0 COMENTARIS