Josep Otón dirigirà la ponència de la trobada de catequistes a Sencelles


22 de febrer de 2020. 13:42h.

Tendrà lloc el proper dissabte 29 de febrer.El proper 29 de febrer tendrà lloc a Sencelles una trobada de catequistes d'arreu de Mallorca. Es tracta d'una cita, com ja s'ha fet altres anys a diferents indrets de l'illa, cordial i fraterna de tots els catequistes, per compartir la celebració de l'eucaristia i una pamboliada que oferirà el Secretariat per a la Iniciació Cristiana i el Catecumenat.

Els catequistes arribaran a Sencelles a les 17 h amb la benvinguda i pregària inicial al Convent de les Germanes de la Caritat, casa natal de la beata Francinaina Cirer, patrona dels catequistes de Mallorca. A les 18 h començarà la conferència "La catequesi: el ressò de la interioritat", a càrrec de Josep Otón Catalán, doctor en història, catedràtic d'ensenyament secundari i professor de l'ISCREB. Ha publicat diverses obres sobre l'experiència música, interioritat i pensament contemporani, així com una novel·la sobre la recerca interior titulada Laberintia.

A les 19:30 h serà el torn de l'Eucaristia, presidida pel bisbe Sebastià Taltavull a la Parròquia de Sant Pere. A les 21 h, pamboliada i fi de festa al Pavelló Municipal d'Esports.

Les fitxes d'inscripció emplenades es poden enviar al mail secretariageneral@bisbatdemallorca.com. O bé es pot fer la inscripció telefonant al 971213100. Extensió 132.

La data màxima per inscriure's és el 26 de febrer.


0 COMENTARIS