Acció Catòlica General ofereix la seva proposta a Mallorca


06 de març de 2020. 13:25h.

La reunió comptà amb la presència de la presidenta de l'ACG, el consiliari i el responsable del sector d'infants.Establir a totes les parròquies una proposta estable d'apostolat associat perquè l'acció evangelitzadora dels laics sigui més eficaç i es realitzi en un clima de comunió: Aquest és l'objectiu general d'Acció Catòlica. I amb aquest objectiu, els dies 27 i 28 de febrer es convocà a totes les parròquies de Mallorca al Seminari Nou, on responsables del moviment presentaren la seva proposta d'actuació com a eina bàsica que cohesioni el laïcat de les esglésies locals.

Dijous 27 es reuniren els arxiprestats de Migjorn, Pla-Nord i Llevant, mentre que divendres 28 fou el torn dels arxiprestats de Palma-Ponent, Palma-Llevant, Tramuntana-Ponent.

En aquesta segona trobada a Mallorca, la reunió comptà amb la presència de la presidenta de l'ACG, el consiliari i el responsable del sector d'infants que ampliaren la informació i treballaren la preparació dels acompanyants. Acció catòlica també fou present al darrer Congrés de Laics 2020 celebrat a Madrid, on presentaren la seva proposta juntament amb el seu llibre de ruta.

Amb aquestes reunions, Acció Catòlica dona resposta a la seva genuïna vocació, la de fer-se present de manera natural a totes les parròquies.


0 COMENTARIS