Pregària dels fidels per als malalts


14 de març de 2020. 18:45h.

Material oferit per la Delegació de Litúrgia de la DiòcesiDes de la Delegació de Litúrgia ens fan arribar aquest material per si pot ser de la vostra utilitat. Són unes pregaries dels fidels que cada dia podeu afegir a la missa o a la Litúrgia de les Hores.

També convendria un cop a la setmana fer la missa pels malalts, mentre duri aquesta situació. No deixem de pregar pels malalts i difunts, familiars i personal sanitari: Encomanem-los a la Mare de Déu de Lluc, a sant Sebastià o als sants de la nostra diòcesi.


PREGÀRIA DELS FIDELS
(Per afegir o substituir a la pregària de Laudes de cada dia de la setmana o bé a les misses)


- Perquè prest ens vegem alliberats de l'epidèmia que el nostre món pateix, preguem al Senyor.

- Pels malalts que pateixen aquesta epidèmia; pels moribunds que en aquestes hores suporten l'angoixa de la mort i estan a punt de trobar-se amb el Senyor; pels qui ja han passat de la mort a la vida, preguem al Senyor.

- Pels metges, sanitaris i treballadors dels hospitals que dediquen el seu temps i les seves atencions a curar els mals que ens afeixuguen, preguem al Senyor.

- Perquè l'actual situació de crisi sigui ocasió d'una major fraternitat entre tots nosaltres i entre els nostres països i ningú en faci ús pensant sols en els seu egoisme, preguem al Senyor.

- Perquè el Senyor que va voler portar les nostres malalties i carregar els nostres dolors alleugereixi els patiments dels nostres germans afectats per aquesta pandèmia. Preguem el Senyor.

- Perquè així com el Senyor va imposar les mans sobre els malalts, vulgui socórrer els qui ara es veuen impedits per la malaltia i el patiment. Preguem el Senyor.

- Perquè el Senyor enforteixi amb paciència i reanimi amb l'esperança als nostres germans malalts, doni consol als familiars i fortalesa a tot el personal sanitari. Preguem el Senyor.

- Pels difunts d'aquest virus, pels qui estan mes greus, que el Senyor els rebi en seu regne etern, on no hi ha patiment ni malaltia. Preguem el Senyor.

- Que el Senyor vulgui allargar la seva mà misericordiosa sobre els nostres germans malalts, els allunyi tota pertorbació i força per suportar la seva situació. Preguem el Senyor.

- Perquè l'Esperit Sant de Déu que en el baptisme va fer d'aquests germans difunts, morts a causa d'aquest virus, que han estat temples de la presència de Déu, els obri ara les portes de l'Eternitat. Preguem el Senyor.

- Que la Mare de Déu de Lluc, sant Sebastià i tots els sants i Beats de la nostra Diòcesi, intercedeixin davant el Pare, perquè retorni la salut als malalts d'aquesta pandèmia. Preguem el Senyor.


0 COMENTARIS