S'ajorna al 3 de maig la campanya del Dia del Seminari


17 de març de 2020. 10:19h.

El lema d'enguany és «Pastors missioners».



Davant la pandèmia del coronavirus, la Comissió Episcopal per al Clero i Seminaris ha decidit ajornar la celebració del Dia de l'Seminari al diumenge 3 de maig de 2020, 4t Diumenge de Pasqua, celebració del Bon Pastor.

Precisament el lema d'enguany és «Pastors missioners». Aquesta jornada se celebra habitualment el 19 de març, solemnitat de Sant Josep. A les comunitats autònomes en les quals no és festiu, com Balears, el diumenge més proper: En aquest cas estava previst el diumenge 22.

"El lema escollit per a aquesta campanya intenta recollir, sense exhaurir-la, la identitat del sacerdoci ministerial. Els sacerdots, en tant que participen del sacerdoci de Crist Cap, Pastor, Espòs i Servent (PDV, n. 15), són cridats en veritat «pastors de l'Església»; i pel que fa enviats per Crist, amb els Apòstols (Mt 28, 19ss), són essencialment missioners dins d'una Església tota ella missionera".

El Dia del Seminari se celebra des de l'any 1935 amb l'objectiu de suscitar vocacions sacerdotals mitjançant la sensibilització, dirigida a tota la societat, i en particular a les comunitats cristianes.


0 COMENTARIS