Els preveres de Mallorca, units en la pregària


19 de març de 2020. 12:30h.

Són molts els preveres que están dedicant el matí d'avui dijous a la pregària.En una carta enviada el passat 16 de març, el bisbe Sebastià Taltavull convidà els preveres i diaques a viure el recés de Quaresma, programat per avui dijous 19 a Pina, a nivel individual. Així, afirma, "sentirem més la força espiritual de la fraternitat sacerdotal que ens uneix i ens encoratja al servei ministerial en tot allò que el Senyor en aquests moments difícils ens demana".

Per això són molts els preveres que están dedicant el matí d'avui dijous a la pregària, ajudats per un material de Lectio Divina, precedit de Tèrcia i completat amb l'Ofici de Lectura i la pregària composada pel papa Francesc en ocasió del coronavirus.

El text proposat és el de la Carta als cristians hebreus, capítols 11 i 12, situat la primera part en la litúrgia de les Hores de la festa de sant Josep. Ens presenta la necessitat de la «mirada de la fe» contemplada des del testimoni de tants germans i germanes que ens han precedit i que l'han sabut projectar sobre la seva vida i la del seu poble.

A l'espai PDF trobareu el material complet amb les propostes de reflexió i oració.


0 COMENTARIS