Les parròquies de Pollença, solidàries amb els més necessitats


12 de abril de 2020. 10:00h.

L'Associació de Confraries de Setmana Santa de Pollença s'ha volgut sumar a la crida feta per Càritas parroquial de Pollença i Port de Pollença.L'Associació de Confraries de Setmana Santa de Pollença s'ha volgut sumar a la crida feta per Càritas parroquial de Pollença i Port de Pollença. Les germanes missioneres dels Sagrats Cors han rebut el donatiu en forma d'aliments i productes d'higiene personal per poder-ho repartir entre els qui més ho necessitin a causa d'aquestes circumstàncies de confinament. Aquesta tasca es coordina amb els serveis socials de l'Ajuntament i Càritas parroquial del Port de Pollença.

Tot i no poder haver sortit en processó aquesta Setmana Santa, d'aquesta manera les confraries segueixen complint amb una de les seves característiques fonamentals com és l'ajuda al necessitat. Així no sols acompanyen Crist en la seva passió pels carrers, sinó també en les persones que passen necessitat.

Altres institucions eclesials, com l'Obreria del Puig de Maria, i particulars també han col·laborat generosament amb aliments i donatius en efectiu. Tant els donatius com les sol·licituds d'ajuda es poden fer arribar al convent dels Sagrats Cors (C/ Mallorca – Pollença) o a la rectoria del Port de Pollença (Pça. Miquel Capllonch – Port de Pollença).


0 COMENTARIS