Diumenge de Resurrecció: "La llum de Pasqua dissipa les boires que entelen el camí de futur"


12 de abril de 2020. 17:30h.

La Setmana Santa, que culmina avui amb el Diumenge de Pasqua, enguany ha trobat un escenari diferent, no previst, que ha anat tancant tots els programes i anul·lant totes les previsions.


Així i tot, encara que amb les esglésies tancades, no s'ha deixat de pregar, de celebrar, convocats a distància i units espiritualment per la fe, l'esperança i la caritat i comunicats a través de les xarxes socials.

També s'ha accentuat al màxim l'ajuda de Càritas i altres entitats socials d'Església, des del moment que han començat a aparèixer seriosos problemes propis d'una pandèmia que passa a ser econòmica i social.

En aquest context s'ha celebrat l'eucaristia del Diumenge de Pasqua a la Catedral de Mallorca, presidida per Mons. Sebastià Taltavull, qui en la seva homilia afirmava que "l'aprofundiment d'aquestes setmanes, anant a viure allò que és essencial en la vida cristiana, ha estat un preludi per entendre que la millor notícia que podem rebre i comunicar és que Jesús ha ressuscitat i és viu per sempre".

La llum de Pasqua, simbolitzada amb el Ciri Pasqual que representa Jesucrist Ressuscitat, "vol dissipar les boires que entelen el camí de futur, donant-nos ànims, confiança i esperança".


0 COMENTARIS