El bisbe Sebastià, a prop dels missioners mallorquins


20 de abril de 2020. 13:32h.

A través del Secretariat de Missions del Bisbat es donarà prioritat a les necessitats dels missioners i es proporcionarà l'ajuda que es demani.


El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha dirigit una extensa carta als missioners mallorquins escampats arreu del món, precisament en aquest moment excepcional d'alarma sanitària. Juntament amb la felicitació de Pasqua, els ha agraït el seu testimoni missioner, que es troben "a la frontera del treball en favor dels més pobres i, entre ells i en aquest cas, dels malalts".

Els 90 missioners mallorquins lluiten contra aquesta malaltia amb tots els mitjans de què disposen, en la major part ben pobres: "Volem estar al vostre costat i que sentiu ben a prop el nostre afecte, la nostra companyia i, per suposat, la pregària de tota la Diòcesi, que hi és des del primer dia", comenta Mons. Taltavull. Juntament amb això, reitera l'atenció que la Diòcesi posa en ells, i en les necessitats immediates amb les quals us puguin trobar. Per això, a través del Secretariat de Missions es donarà prioritat a aquestes necessitats i es proporcionarà l'ajuda que es detalli: "Serà també una manera de sensibilitzar la nostra gent perquè també es comprometi a fer-nos i fer-vos costat, facilitant la col·laboració que demanem.

Enguany, la Diada de Mallorca Missionera que se celebra, segons estava programat, el diumenge dia 10 de maig, tendrà un caire diferent perquè segurament les esglésies romandran encara tancades i sense culte públic. Això no fa que a través dels mitjans de comunicació es faci tota la propaganda necessària i es convidi també a compartir els donatius que puguin arribar per altres mitjans diferents dels habituals. I conclou: "Serà un dia en el qual també estarem units en la pregària i en l'Eucaristia, que és allà on ens comunicarem entre uns i altres".


0 COMENTARIS