Mallorca Missionera i MISOL, units davant la pandèmia


24 de abril de 2020. 12:50h.

Mallorca Missionera i MISOL duen anys col·laborant units per un objectiu comú: procurar mitjans a aquelles persones que no han tengut oportunitats per tirar endavant.


Mallorca Missionera i MISOL duen anys col·laborant units per un objectiu comú: el de procurar mitjans a aquelles persones que per raó del seu naixement, origen o situació soci econòmica, no han tengut oportunitats per tirar endavant i portar una vida autònoma i independent.

La nostra aliança amb la finalitat de promocionar l'experiència enriquidora del voluntariat, o el suport econòmic als diferents projectes que duen a terme a Bolívia i Perú, ha consolidat una relació que ara es fa mes estreta davant l'emergència sanitària que ha provocat la COVID-19 en tots els països de missió.

La Diòcesi de Mallorca, a través de la seva entitat missionera, Mallorca Missionera, està donant suport amb força i determinació a tots els missioners i missioneres mallorquins, no només econòmicament, també espiritualment i psicològicament. Cal destacar que moltes germanes responsables dels projectes són mallorquines o molt vinculades a Mallorca, ja que la Congregació de Franciscanes Filles de la Misericòrdia és d'origen mallorquí.


0 COMENTARIS