Iglesiasolidaria.es, nou portal per fer visible l'acció de l'Església


29 de abril de 2020. 16:50h.

La Conferència Episcopal Espanyola (CEE) ha creat la pàgina web www.iglesiasolidaria.es.


La Conferència Episcopal Espanyola (CEE) ha creat la pàgina web www.iglesiasolidaria.es. En ella, es podran trobar les iniciatives solidàries i d'ajuda de tot tipus que està prestant l'Església espanyola a tota la societat, en cadascuna de les diòcesis, durant la situació excepcional que estam vivint a causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus.

La pàgina està estructurada de manera molt visual, amb un mapa dividit per diòcesis. L'usuari, quan punxa en cadascuna d'elles, té accés a una pestanya on es mostren les principals accions que s'estan duent a terme a les diòcesis. A més, cadascuna d'aquestes accions té un enllaç a la respectiva informació. L'objectiu d'aquesta nova pàgina web és la difusió de l'acció i compromís de l'Església amb la societat davant el coronavirus.

Les accions de les diòcesis responen a l'ajuda espiritual, ajuda humana, social i material i ajuda psicològica; a malalts, gent gran i vulnerables: en definitiva a tota la societat. L'Església catòlica ofereix des d'aquesta pàgina "el que som i el que tenim", com s'indica en entrar a la web.

A través d'aquesta pàgina les diòcesis espanyoles poden fer arribar les seves accions per a la seva publicació en la mateixa. A més, qualsevol persona que ho desitgi pot fer un donatiu. Aquestes aportacions es recolliran a través del portal www.donoamiiglesia.es.

El hashtag per a les xarxes socials serà #SomosIglesia24Siete. Una Església oberta per a tothom: 24 hores al dia, set dies a la setmana. A la pàgina també s'ofereix l'accés directe a les xarxes socials de Xtantos: Twitter, Facebook, Instagram i canal de Youtube.


0 COMENTARIS