Itineraris prematrimonials online davant la situació actual


06 de maig de 2020. 08:30h.

Organitzats per la Parròquia de Santa Eulàlia.


La parròquia de Santa Eulàlia va organitzar un Itinerari Prematrimonial els mesos de març i abril, dirigit per Mn. Antoni J. Dols, amb l'ajuda de Mn. Julio Barcudi. Les setze parelles participants varen iniciar l'Itinerari el primer dilluns de març amb una trobada setmanal que després de la segona sessió s'hagué d'interrompre pel confinament, el tancament de les esglésies i els seus locals.

Passades dues setmanes sense poder realitzar les sessions previstes, l'equip, després de posar-se en contacte amb els participants, va prendre la decisió de seguir els temes que faltaven de manera digital.

L'equip de formadors ha adaptat l'itinerari per poder presentar i explicar els temes a distància: Els han adaptat i gravat en vídeo perquè ho poguessin rebre les parelles de manera clara i senzilla. S'han enviat petits vídeos d'ambientació al tema corresponent, els quadernets amb pregàries i qüestions a treballar les parelles, el fragment corresponent a la pel·lícula "Comprométete", una sessió d'oratori per poder pregar i uns qüestionaris per respondre i entregar al grup de formadors segons havien realitzat les tasques assignades.

Cada dia de la setmana les parelles han rebut un missatge amb una tasca concreta a realitzar i els formadors han pogut seguir la seva participació telemàticament.

Cada matrimoni s'ha responsabilitzat d'unes parelles concretes amb les quals han tengut contacte telefònic, amb missatges o amb videoconferències.

Un dia per setmana l'equip de formadors s'ha reunit per videoconferència per fer una posada en comú de la feina realitzada i poder resoldre petits problemes o aprendre més recursos telemàtics.


1 COMENTARIS
  1. 2020-05-06

    ¡Un matrimonio bien avenido!