El bisbe Sebastià visita l'espai "Casa Vida" de la Parròquia des Molinar


15 de juny de 2020. 15:42h.

Aquestes dependències s'han cedit per acollir persones sense sostre que fins ara pernoctaven a l'Hipòdrom Son Pardo i el Poliesportiu de Sant Ferran.


15 persones sense sostre són acollides des de fa algunes setmanes a l'espai Casa Vida de la Parròquia des Molinar, fruit d'un conveni entre la Fundació Social La Sapiència i el Consell de Mallorca. El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, visità aquest dilluns les instal·lacions acompanyat pel rector de la parròquia, Eugeni Garcia.

Els usuaris no gaudeixen únicament d'un allotjament, sinó que se'ls proporciona un procés per a sortir de l'exclusió social. Un equip de professionals —psicòlegs, treballadors socials, monitors...— són a darrere per a donar suport a la seva integració a la vida social i laboral. La majoria d'ells pernoctava fins ara a l'Hipòdrom Son Pardo i al Poliesportiu de Sant Ferran arran de l'estat d'alarma provocat per la COVID-19. Amb aquesta iniciativa se'ls pot proporcionar un seguiment més individualitzat i una vida al més normalitzada possible.


1 COMENTARIS
  1. Una gran labor, pero se publcan estas noticias en la prensa?