Comunicat de premsa


22 de juny de 2020. 15:00h.

Del Bisbat de Mallorca, juntament amb la Congregació de Missioners dels Sagrats Cors de Jesús i Maria.El Bisbat de Mallorca, juntament amb la Congregació de Missioners dels Sagrats Cors de Jesús i Maria, informa que s'ha presentat una denúncia contra el P. Gaspar E. Alemany Ramis, MSSCC, per un presumpte delicte tipificat en el document Delicta Graviora de la Santa Seu.

  Immediatament aquest Bisbat ha posat en marxa els protocols establerts en aquest cas, seguint amb la doctrina impulsada per la Santa Seu i explicitada pel papa Francesc, amb l'inici d'una investigació prèvia. A la vegada, com a mesura cautelar, el religiós ha estat apartat temporalment dels càrrecs pastorals.

  El Bisbat de Mallorca reitera la seva voluntat de seguir amb la línia de protecció dels menors i dels més febles.  


1 COMENTARIS
  1. 2020-06-23

    esper que caigui damunt d aquest individuo tot el pes de la llei civil. i esper que invetigueu mes abusos que sense dubte ha comes. Es incomorensible que nigu del sei entorn eclesiastic sen hagui adonat de les conductes d abus . A veure si l iglesia de mallorca abandona la seva hipocresia respecte a l homosexualitat,