Centenari de la secció adoradora nocturna de Sóller


24 de juny de 2020. 09:05h.

Se celebrà de forma senzilla en el dia previst, malgrat les circumstàncies, a l'espera d'una ocasió més solemne.La secció adoradora nocturna de Sóller havia de celebrar el passat 20 de juny el centenari de la seva fundació i existència ininterrompuda en el marc d'una multitudinària vigília interdiocesana de la zona de les Balears i oberta a les altres seccions d'Espanya, presidida pel Sr. Bisbe. A causa de les circumstàncies presents, ha estat del tot impossible dur a terme el programa previst, però els adoradors sollerics no volgueren quedar a ca seva en una data tan assenyalada. Així doncs, triaren aquest dia per reprendre les vigílies, després de la missa vespertina a la parròquia de Sant Bartomeu, una volta superats el confinament i la supressió del culte públic. Hi convidaren el Consell Diocesà de Mallorca, que hi fou representat pel president, vicepresident i delegat de zona.

Mn. Miquel Mulet, director espiritual diocesà i de la secció, presidí la vigília, en què es llegí el fragment de Nehemies que expressa l'alegria per la tornada de l'exili i la represa del culte, aplicant-la a les circumstàncies anàlogues que tot just hem viscut.

Aquesta s'uneix a la petita vigília del Corpus que celebrà una representació de la secció de Palma el passat dijous dia 11 a la capella de la seu del Consell Diocesà. El mes de juliol ja es reprendran, si Déu ho vol, les vigílies ordinàries en l'horari habitual.


0 COMENTARIS