Els pobles de Mallorca celebren Sant Pere


30 de juny de 2020. 10:22h.

En una situació peculiar, però amb la mateixa devoció, diverses localitats de Mallorca han celebrat la festivitat de sant Pere.En una situació peculiar, però amb la mateixa devoció, diverses localitats de Mallorca han celebrat la festivitat de sant Pere. Sense processons marítimes ni grans aglomeracions, els municipis dedicats al patró dels pescadors han continuat la seva tradició.

És el cas de la Parròquia de Búger, on se celebrà una solemne eucaristia presidida pel bisbe Sebastià Taltavull. Al seu costat varen concelebrar dos fills del poble, Mn. Joan Pons i Mn. Gaspar Aguiló, així com el rector de la unitat pastoral de Campanet, Búger i Moscari, Mn. Joan Femenia. El temple estava ple de fidels que amb alegria i devoció celebraven aquest dia tan assenyalat i especial per a ells, respectant en tot moment les mesures de seguretat.

La missa solemne va ser acompanyada pel cor parroquial i durant l'homilia el bisbe va fer èmfasi en el fet que com a comunitat hem de saber respondre a la pregunta que Déu ens planteja cada dia: "M'estimes?" I fer-ho amb el cor obert per a ser un do per als altres.

L'horabaixa va ser el torn de la parroquia d'Esporles on Sant Pere n'és també patró. Va ser el dia elegit per confirmar un grup de 9 joves que s'han anat preparant durant anys per a aquesta important passa en el seu creixement espiritual i eclesial.


0 COMENTARIS