Comunicat de la Parròquia de Felanitx i el Bisbat respecte de la gestió de la Fonda de Sant Salvador


18 de juliol de 2020. 17:35h.

Davant les notícies aparegudes als mitjans de comunicació.Davant les notícies aparegudes als mitjans de comunicació que el Bisbat ha forçat la sortida de la família que fins fa pocs dies regentava la Fonda de Sant Salvador, volem exposar la nostra versió dels fets, que s'acosta més a la veritat del que realment ha succeït i dels qui ho han viscut més de prop.

La decisió d'abandonar el restaurant ha estat presa únicament per la família. Una decisió que feia anys que rumiaven i que la crisi sanitària i econòmica ha accelerat. El Bisbat i la Parròquia de Felanitx no tenien cap intenció de revocar-ne el contracte, ans al contrari, se'ls va intentar animar a continuar fent-los suggeriments i propostes perquè el restaurant prengués més força. Manifestam que ens sap greu la seva partida, una partida que no desitjàvem de cap manera, però que ells tenen clara i estan afectats, no tan sols pels comentaris sensacionalistes i poc adients que s'estan fent, sinó també per no poder mantenir un negoci que crearen els seus padrins i pares.

Cert que es fa un estudi de la sostenibilitat del Santuari de Sant Salvador ja que, a més d'estar endeutat per les obres de restauració que es feren fa deu anys, es tanquen els comptes anuals quasi en vermell. Per aquest motiu s'han mantingut entrevistes amb les empreses que hi tenen cau per estudiar la situació. Amb les dues empreses s'ha arribat a l'acord de pagar la meitat del lloguer i que se'ls donarien totes les facilitats per poder-ho fer.

Volem, amb aquesta explicació, fer callar comentaris malintencionats i potenciar la recerca de la veritat així com no fer judicis sense un coneixement de causa.


0 COMENTARIS