Establiments celebra les seves festes patronals


03 de agost de 2020. 09:47h.

A causa de les mesures sanitàries es varen haver de suprimir els altres actes programats a la barriada, llevat de la Santa Missa.


La parròquia d'Establiments ha celebrat la seva festa patronal amb una missa solemne que va ser presidida pel bisbe Sebastià Taltavull. A causa de les mesures sanitàries es varen haver de suprimir els altres actes programats a la barriada, llevat de la Santa Missa. El bisbe va assenyalar a l'homilia la importància del servei que no cerca posicions de poder i la renovació de la vida cristiana. A més, va agrair el gran esforç i feina dels professionals de la salut al llarg de la pandèmia. En presència dels representants de l'Ajuntament de Palma, Mons. Taltavull va defensar "l'ensenyament de la religió a les escoles" i la llibertat de les famílies per educar els seus fills; tot deplorant el fet d'haver-hi "formacions polítiques que tenen, fins i tot, en el seu programa eliminar la religió de l'educació". 


Abans de finalitzar l'Eucaristia, el rector, Mn. Ricardo Mejía, va expressar unes paraules d'agraiment, fent entrega d'un reconeixement als nins i nines que han fet la primera comunió en aquests difícils mesos. El bisbe, acompanyat del president de l'Associació de Veïnats i del rector, va homenatjar la gent gran com és costum, essent present Antònia Serra, de 100 anys d'edat, i el personal sanitari; amb l'assistència a l'acte de Casto Cantos que durant més de 30 anys ha estat al capdavant de la infermeria del PAC d'Establiments.
0 COMENTARIS