Inaugurat el nou centre de distribució d'aliments del Port de Pollença


04 de setembre de 2020. 15:00h.

S'ha establert a través d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament pollencí i Càritas.El nou centre de distribució d'aliments del Port de Pollença ja està en marxa. Representants de la parròquia del municipi, de Càritas i la regidora de Serveis Socials de Pollença, Xisca Cerdà, l'han inaugurat aquest divendres, 4 de setembre. Un nou centre que distribuirà aliments als usuaris que ho necessitin, amb la supervisió del departament de Serveis Socials.

Amb aquest punt de distribució, les persones podran anar a cercar els aliments que més falta els facin i construir la seva bossa de la compra segons les seves necessitats. El consistori i Càritas han establert un conveni de col·laboració, de manera que l'ajuntament aporta el local i proveeix els aliments i els voluntaris de Càritas s'encarreguen de gestionar-ho.

Un acord que el rector de la parròquia de Pollença i el Port de Pollença, Xisco Vicenç, ha valorat de manera positiva. Creu que aquesta és una forma molt eficient d'ajudar als usuaris. Una de les voluntàries de Càritas ha anunciat que el nou punt de distribució d'aliments estarà obert els dilluns i divendres de les 10h a les 13h i dimarts, dimecres i dijous de les 17h a les 19h.

La regidora Xisca Cerdà ha explicat que des del mes de març l'ajuntament ha gastat més de 200.000€ en aliments, una situació especialment afectada per la pandèmia de la Covid-19. Cerdà ha assegurat, però, que la regidoria de Serveis Socials té un pressupost il·limitat que es modifica segons les necessitats socials del municipi.


0 COMENTARIS