Fins a 17 persones han rebut el sagrament de la confirmació a la parròquia de Sant Josep Obrer de Palma


07 de setembre de 2020. 10:00h.

El bisbe de Mallorca també batejà a tres persones i donà la primera comunió a altres cinc.El bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, confirmà 17 joves de la parròquia de Sant Josep Obrer de Palma, el passat dissabte 5 de setembre. D'aquests, tres varen ser també batejats i cinc reberen la primera comunió.

En l'homilia, Mons. Sebastià Taltavull llençà un missatge d'unitat i fraternitat: "Som persones de diferents llocs i podem dir que tots som germans, fills del mateix Pare". "A través dels sagraments del bateig, la primera comunió i la confirmació, descobrireu que Déu vos dóna tot el seu amor", expressà el bisbe dirigint-se als 17 joves.

A més, destacà la importància de l'oració per connectar amb Déu: "La relació amb Déu és a través de l'oració. L'oració és petició, agraïment, sol·licitud de perdó, intercessió". També animà els participants de la celebració a pregar conjuntament, amb la família, amb els amics o amb la comunitat, "perquè, com diu Jesús, quan dues o tres, o més persones estan reunides i resen, Déu està present amb ells".


0 COMENTARIS