Un total de 20 joves del Col·legi de Sant Agustí s'han confirmat aquest divendres passat


21 de setembre de 2020. 10:00h.

El bisbe Mons. Sebastià Taltavull els ha confirmat a l'Església de Nostra Senyora dels Socors de Palma.Un total de 20 joves del Col·legi de Sant Agustí de Palma s'han confirmat aquest divendres 18 de setembre, a l'Església de Nostra Senyora dels Socors. El bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, ha presidit la celebració i els ha confirmat.

En l'homilia, el Bisbe ha destacat que el cristianisme posa l'origen en una al·lota jove, una dona, que és Maria, Mare de Déu. Una al·lota molt valenta, que diu a Déu. Amb tot, Mons. Sebastià Taltavull s'ha dirigit als joves i els ha demanat que el seu de la confirmació sigui un fidel, continuat, que vagi madurant al llarg de la seva vida. Perquè cada dia i en cada moment hauran de respondre al Senyor, tot i que a vegades s'hauran de dir no, quan sigui una temptació que vaig en contra dels seus principis.

"Els que es deixen dur per l'esperit de Déu, aquests són fills de Déu. Deixar-se dur per l'esperit de Déu és escoltar el que Déu vol de nosaltres, és realitzar-ho en la nostra vida. Tenim consciència que Déu és el nostre pare, que Déu ens estima, i que li podem dir pare amb tota confiança. L'esperit de Déu que rebreu en la confirmació s'uneix al vostre esperit com a persona", ha explicat el Bisbe.


0 COMENTARIS