Bunyola ha celebrat la solemne Eucaristia en honor al seu patró, Sant Mateu


22 de setembre de 2020. 11:00h.

El Bisbe de Mallorca ha presidit la missa a la parròquia del municipi.Prop d'un centenar de persones acudiren aquest passat dilluns, 21 de setembre, a la Missa Solemne en honor a Sant Mateu, patró de Bunyola. El bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull, presidí l'Eucaristia, l'únic acte de les festes patronals que s'ha celebrat enguany, a causa de la crisi sanitària.

L'homilia del Bisbe girà en voltant del missatge de l'Evangeli, segons Sant Mateu, quan explica el que digué Jesús: El metge, no el necessiten els qui estan bons, sinó els qui estan malalts. El que jo vull és amor, i no sacrificis. No he cridat els justs, sinó els pecadors. "Jesús ens dóna una lliçó, per demanar-mos en quin moment hem sentit la crida de Déu, i com continuam fidels a la crida", explicà el bisbe Mons. Sebastià Taltavull. L'amor de Déu, es concreta en l'amor als germans, als petits, als vulnerables ¡ als miserables.

Sant Mateu acaba amb una expressió, referida a Jesús quan diu: Anau a tots els pobles, predicau l'Evangeli, anunciau-lo, feis deixebles als altres, batiau-los en el nom del pare, del fill i de l'esperit sant, no tingueu por, jo estaré amb vosaltres. El bisbe Sebastià assegurà que amb aquestes paraules, Jesús ens fa missioners, ens envia a anunciar l'Evangeli i a transformar la nostra vida.

Mons. Sebastià Taltavull també va beneir una estàtua de Santa Bàrbara restaurada, situada sobre el portal lateral de l'església de Bunyola.


0 COMENTARIS