Els terciaris franciscans i framenors caputxins inicien un nou curs


29 de setembre de 2020. 00:00h.

Ho feren amb una vetlla de pregària eucarística per la cura de la Creació i pels afectats per la pandèmia de la Covid-19A l'inici d'un nou curs i a les portes de la festa del Pare Sant Francesc, els frares i els germans que formen la família franciscana-caputxina de Mallorca, van organitzar una vetlla de pregària eucarística el proppassat dia 27 de setembre.

L'objectiu d'aquesta era aprofitar una nova oportunitat per oferir els propis dons al mateix Jesús i confiar-li els anhels, projectes i preocupacions que es plantegen en l'obertura d'aquesta etapa. El temps d'oració, en la que s'hi mesclaren càntics, himnes, la recitació de texts de lloança i d'altres de petició, es va estructurar amb dues parts ben diferenciades.

El primer bloc va estar dedicat a pregar per la cura de la Creació tot seguint les instruccions del Papa Francesc en convocar el Jubileu de la Terra i exhortar-nos a contribuir en la recuperació dels ecosistemes.

L'altra, per totes les necessitats que sorgeixen davant la pandèmia de la Covid-19 i per les persones que ho pateixen o ho afronten en primera persona: malalts, personal sanitari, ancians, joves i infants, polítics i els que hi tenen alguna responsabilitat, investigadors del món científic, mitjans de comunicació que transmeten la informació, aturats i víctimes de situacions laborals precàries, pels difunts, etc.

Els organitzadors i participants d'aquesta vetlla de pregària creuen que com a membres de la família franciscana, més que mai, han d'aportar un compromís en ferm per contribuir, amb acció i oració, a pal·liar les conseqüències d'aquestes dues realitats.


0 COMENTARIS