Pronunciament dels Col·legis Diocesans sobre la jornada escolar en aquests centres


30 de setembre de 2020. 10:00h.
Davant la preocupació de famílies d'alumnes dels Col·legis Diocesans i arran de les informacions publicades sobre la jornada escolar que aquests centres ofereixen, considerem oportú fer els següents aclariments:

La situació excepcional que vivim a causa de la crisi sanitària és la principal preocupació per a la comunitat educativa. Tots els nostres esforços van encaminats a fer de l'escola un lloc segur per als alumnes, mestres i professors, i a poder continuar oferint una educació de qualitat.

En tot moment els nostres centres segueixen les recomanacions de les autoritats sanitàries, així com també les orientacions marcades per la Conselleria d'Educació. Els equips de professionals dels Col·legis Diocesans han fet una feina intensa per garantir l'obertura segura de les escoles. Considerem que totes aquestes mesures ens permeten mantenir de forma segura per a l'alumnat i el professorat la jornada educativa partida. Cada centre ha establert els protocols per facilitar l'entrada i la sortida dels alumnes per evitar aglomeracions. Confiem plenament en la comunitat educativa perquè contribueixi a fer del col·legi un lloc segur. És responsabilitat de tots.

Des del punt de vista pedagògic, els Col·legis Diocesans considerem beneficiós mantenir la jornada de matí i horabaixa perquè ara més que mai hem d'oferir una educació integral als nostres alumnes. Hem d'intentar que la situació que vivim no els afecti en l'aprenentatge ni tampoc en el seu desenvolupament social. També som conscients que la conciliació familiar i laboral és més que necessària. Tenint en compte tots els factors sanitaris, educatius i socials que determinen el moment d'excepció que vivim, considerem oportú mantenir la jornada partida als Col·legis Diocesans.

Col·legis Diocesans de Mallorca


0 COMENTARIS