La comunitat de cristians de la Vall de Sóller inicia el curs amb innovacions


30 de setembre de 2020. 15:00h.

La Unitat de Pastoral de les comunitats cristianes de Biniaraix, Fornalutx, l'Horta, Port de Sóller i Sóller, han renovat el seu Consell Interparroquial amb grups i representants nous.La nova estructura se basa en quatre funcions o eixos bàsics de l'església: el primer eix és l'Anunci (kerigma), transmetre l'Evangeli de Jesucrist i en aquesta secció formen part tots els grups que és dediquen a la catequesi infantil, juvenil i d'adults. El segon eix és el de la Celebració (litúrgia) i en aquesta secció hi ha tota la part celebrativa de la comunitat de cristians. El tercer eix és el Servei (Diakonia) i aquest és la mà caritativa de l'església, hi formen part tots els grups que ajuden a les persones necessitades. I per acabar l'eix de la Comunitat (Koinonia) que inclou tots els grups parroquial que formen part de la vida parroquial.

A partir de dia 1 d'octubre de 2020 es posen en marxa les següents novetats:

Per motius econòmics, humans, de patrimoni i pastorals es canvia el lloc de la Celebració de l'Eucaristia dels dies feiners de Sant Bartomeu de Sóller a l'hospital de Sóller. Exceptuant els funerals que sempre se faran a Sant Bartomeu de Sóller, a les 19h i a les 20h a les altres parròquies de la Vall de Sóller.

S'afegeix una missa entre setmana: el divendres a les 19h, també a l'església de l'hospital.

Les celebracions dels dimarts i dijous es convertiran en Celebracions de la Paraula amb la comunió dels assistents i presidida per un seglar, també a l'església de l'hospital.

Es posa en marxa la devoció dels primers divendres de mes al Sagrat Cor. Consisteix en anar a missa i combregar els primers 9 divendres de mes. Del mes d'octubre a juny. També aquest primer divendres de mes els capellans duran la comunió als malalts i persones majors que no puguin acudir a l'església.

Es realitza un canvi en la missa de la memòria dels difunts que ens han deixat aquella setmana. A Sant Bartomeu es passa de dir la missa recordatori del difunt de diumenge a les 10:30h a dissabte a les 19h. A les altres parròquies queda igual com abans: diumenge a les 12h al Port de Sóller, dissabte a les 17:30h a l'Horta, diumenge a les 9 a Fornalutx.

Degut a la demanda de persones que ho han demanat, es posa en marxa un Grup de Confirmació d'adults. Son totes aquelles persones adultes que no han rebut el Sagrament de la Confirmació i ho volen rebre de mans de Mons. Sebastià Taltavull. S'han de posar en contacte amb la parròquia per apuntar-se.

Es pot consultar la informació en els documents PDF adjunts en aquesta notícia i trobareu més informació a la pàgina web: www.cristiansvalldesoller.com i a totes les xarxes socials:

Correu electrònic: cristiansvalldesoller@gmail.com

Facebook: Cristians de la Vall de Sóller

Instagram: cristiansvalldesoller

Twitter: cristvalldesoller


0 COMENTARIS