Gloria Berón és la tercera verge consagrada de la Diòcesi de Mallorca


05 de octubre de 2020. 10:00h.

El passat 4 d'octubre se celebrà la cerimònia Ordo Virginum a la Seu.El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, va presidir el passat diumenge, 4 d'octubre, a la Seu la cerimònia de consagració Ordo Virginum de Gloria Berón, destacada soprano argentina que resideix a Mallorca des de fa gairebé vint anys.

L'Orde de les Verges és una crida a la vida consagrada que ja existia a l'Església primitiva, amb un ritual que va ser renovat fa cinquanta anys, després del Concili Vaticà II. És una vocació l'origen de la qual es remunta als inicis del cristianisme i per mitjà de la qual les dones, sense abandonar les seves llars, s'entregaven totalment a la missió evangelitzadora.

Mons. Sebastià Taltavull, va recitar l'oració consecratòria i li va lliurar l'aliança a Gloria Berón, que simbolitza els vots perpetus, i el llibre de la Litúrgia de les Hores. En l'homilia, el Bisbe va assenyalar que aquest tipus d'actes són "una manifestació de la simfonia del Senyor", amb paraules del papa Francesc, referint-se a l'estreta relació de Gloria Berón amb la música.

Cinc preveres de la diòcesi varen concelebrar i Mn. Bartomeu Veny va acompanyar la celebració amb l'orgue. Mn. Joan Bauzà va actuar com a padrí. Després d'aquesta celebració, Gloria Berón és la tercera dona consagrada per la Diòcesi de Mallorca.


0 COMENTARIS