L'Esport com a eina d'inclusió social


19 de octubre de 2020. 11:00h.

Càritas Mallorca signa un acord de col·laboració amb Palmaesports perquè nins atesos per l'entitat social puguin beneficiar-se de beques esportives durant un any.L'Asociació Palmaesports i Càritas Mallorca signen un acord per a desenvolupar un programa d'integració social a través de l'esport per a la població infantil en risc d'exclusió social.

La iniciativa contempla la tramitació de 5 beques, amb la possibilitat d'ampliació durant aquest any, perquè infants de diferents barriades de Palma i que pertanyen a famílies que Càritas Mallorca està atenent, puguin practicar bàsquet i futbol sala a través de les escoles esportives inclusives que Palmaesports ha implantat a escoles i centres esportius de Palma.

Les beques es destinen a infants d'entre 5 a 12 anys que durant un any podran practicar les activitats esportives programades per Palmaesports, en aquest cas babybasquet a les pistes esportives de Santa Pagesa i futbol sala al CEIP Costa i Llobera. La iniciativa també ha estat possible gràcies a la implicació de la CAEB que ha assumit el cost econòmic de les beques.

Palmaesports és una entitat que es dedica des de 2012 a fomentar un projecte socio educatiu entre la població infantil vulnerable perquè, amb la pràctica de diferents esports, adquireixen valors de solidaritat, esforç, respecte, acceptació de normes...entre altres.

La proposta socioeducativa que impulsa Palmaesports està es sintonia amb els principis que defensa Càritas Mallorca, d'igualtat, integració i convivència, i que posen a la persona en el centre gràcies a la defensa dels valors humans.


0 COMENTARIS