Concert solidari per restaurar l'orgue parroquial de Sóller


20 de octubre de 2020. 00:00h.

Serà interpretat per la mezzosoprano Waltraud Mucher, acompanyada al piano per Suzanne Bradbury el divendres 30 d'octubre.La Unitat de Pastoral de les comunitats cristianes de Biniaraix, Fornalutx, l'Horta, Port de Sóller i Sóller, segueixen amb els concerts en benefici de l'orgue parroquial de Sant Bartomeu de Sóller.

Amb la idea de fer un concert mensual per recaptar fons per la restauració de l'orgue parroquial aquest mes toca a dos artistes de renom dins el panorama artístic. Waltraud Mucher, una mezzosoprano que serà acompanyarà al piano per Suzanne Bradbury.

El concert serà el divendres 30 d'octubre a les 20:30h a la parròquia de Sant Bartomeu de Sóller.

Interpretaran les següents peces: de Franz Schubert: Litania En el dia de les Ànimes, de Johann Sebastian Bach, la Passió segons Sant Mateu, aria N° 39, Erbarme dich, mein Gott (Compadeix-te de mi, Déu meu!), de Ludwig van Beethoven: «Ah pèrfid!», Sonata per a piano n.° 23 Op. 57 i de Richard Strauss: Allerseelen - Dia dels Difunts.

En aquest concert s'inaugura el conveni signat amb Joventuts Musicals i la Parròquia de Sant Bartomeu en referencia al trasllat del piano de Joventuts Musicals de Sóller a la parròquia.

El donatiu de l'entrada es de 10 € que van íntegrament a la restauració de l'orgue perquè els artistes venen de franc a fer el concert. A la meitat del concert hi haurà una rifa de productes donats pels comerços de Sóller.

El concert estarà regit baix totes les normes de seguretat i sanitat que preveu en aquests moments el Ministeri de Sanitat del Govern Espanyol.


0 COMENTARIS