Visita del president de la Comunitat de Vida Cristiana (CVX) Espanya a Mallorca


21 de octubre de 2020. 00:00h.

Eduardo Escobés acudí a la Casa d'Exercicis de Son Bono el cap de setmana del 17 i 18 d'octubre.La Casa d'Exercicis de Son Bono va acollir, el cap de setmana del 17 i 18 d'octubre, la visita que el president de CVX Espanya, Eduardo Escobés, va fer a la comunitat CVX-Palma.

Durant la jornada del dissabte, el grup va realitzar una revisió de vida, veient com Déu va fent-se present en la quotidianitat, dins de la situació que viu cadascú. Una forma de ser conscients de quina manera ens acompanya, interpel·la i inquieta el nostre present. En aquest clima de reflexió i agraïment la comunitat va rebre la visita d'Eduardo Escobés.

El diumenge la trobada es va iniciar amb una estona d'oració i, posteriorment, els participants van poder compartir la seva situació com a comunitat, amb els seus dons i necessitats. "La nostra realitat insular es pot veure enriquida amb la relació virtual d'algun guia, relacions amb altres comunitats i més relació amb la CVX Espanya", expressen des de la CVX Palma. Són algunes de la qüestions que van poder compartir en un clima pròxim i distès.


0 COMENTARIS