Confirmacions a la parròquia de Nostra Senyora de Consolació de Porreres


26 de octubre de 2020. 12:00h.

El bisbe de Mallorca confirmà nou nins i nines el passat 24 d'octubreEl bisbe Sebastià Taltavull confirmà nou nins i nines a la parròquia de Nostra Senyora de Consolació de Porreres el passat dissabte 24 d'octubre. En l'homilia, el Bisbe expressà: "Al llarg de la Bíblia, sobretot en l'Antic Testament, els qui descobreixen que Déu els crida, responen el mateix que heu respost vosaltres: som aquí. Aquest fet vol dir estic dispost, estic disponible pel que em demanis". Mons. Sebastià Taltavull posà d'exemple el de Maria, la mare de Jesús. Una al·lota que rep un encomanament per part de Déu, i ella li respon: estic disposada, que es faci així. "Nosaltres podem fer igual, viure la mateixa disponibilitat al que Déu ens demana com ho va fer Maria".

El Bisbe es dirigí als assistents i, sobretot, als joves que es confirmaven: "L'oli del crisma que rebreu simbolitza un massatge que ens fa forts, una fortalesa que ens du a servir i a estimar com Jesús. Aquesta fortalesa l'hem de fer realitat a la nostra vida. Aquest do que rebem fa un canvi dins cada un de nosaltres".

El bisbe Sebastià també va fer referencia a la seva carta pastoral, que envià a tota la Diòcesi: Batiats, confirmats i enviats. "Sou batiats, heu rebut el sagrament del baptisme, avui també confirmats, de tal manera que aquest do de Déu es fa més present dins vosaltres. I enviats: tots els cristians som enviats. No podem quedar-nos per nosaltres el que el Senyor ens regala. No som cristians per nosaltres mateixos. Si hem rebut aquest do és per comunicar-ho als altres i demostrar que Déu ens estima i fer tant de bé com ell ens demana".

En aquesta celebració també es va fer l'enviament dels catequistes de Porreres i Campos. "Tots ens hem de sentir enviats. El Senyor ens ha cridat perquè Déu es fa present a la nostra vida i ens envia a anunciar-lo i a donar-lo a conèixer", va concloure el Bisbe.


0 COMENTARIS