Celebració de sant Alonso Rodríguez


02 de novembre de 2020. 10:00h.

El bisbe de Mallorca presidí l'Eucaristia a l'església de Nostra Senyora de Monti-sion el 31 d'octubreEl bisbe Sebastià Taltavull presidí l'Eucarsitia en motiu de la festivitat de sant Alonso Rodríguez a l'església de Nostra Senyora de Monti-sion el passat 31 d'octubre.

En l'homilia, Mons. Sebastià Taltavull parlà de l'exemple de sant Alonso Rodríguez, precisament en els moments de crisi sanitària que vivim: "Hem de reconèixer el treball humil, pobre i acollidor de sant Alonso. Ell es va fer servidor de tots i amb la seva fidelitat ens ha mostrat el camí de l'alegria i la pau. Són valors molt necessaris i encara més en els temps de pandèmia que vivim, en què aquests valors són antídots davant la por i la incertesa".

"Sant Alonso Rodríguez va viure l'experiència de força, de lluita i de consol que dona l'amistat amb Jesucrist. Després d'anys de recerca i lluita, de dificultats laborals i familiars i també d'inquietuds religioses, sant Alonso cregué amb la força i la capacitat del Senyor", explicà el bisbe Sebastià. Parlà també dels seus principis, clars exemples del que és ser un cristià: "Un principi de la santedat de sant Alonso és la seva disponibilitat i predisposició davant Déu. Ell digué: feis de mi el que volgeu. El caracteritzava el seu acolliment i la seva bondat. En ell la gent hi veia un àngel, una benaventurança vivent", digué Taltavull.

El Bisbe afirmà que sant Alonso Rodríguez és un exemple de santedat i de bona voluntat dels cristians: "Demostrà la seva disponibilitat, així com digué: Ya voy, Señor. Sant Alonso Rodríguez és l'exemple d'humilitat i de bondat d'un cristià: per ser un bon cristià no se necessiten moltes coses, és suficient en anar en allò essencial com ho va fer sant Alonso Rodríguez".


0 COMENTARIS