La Pastoral de la Salut, guardonada amb un dels Premis Populars de Cope Balears


04 de novembre de 2020. 12:00h.

La cadena de ràdio premia el treball que sacerdots i seglars fan acompanyant els malalts i les seves famílies, especialment enguany amb els afectats per la Covid-19La cadena de ràdio Cope Balears reconeix la significativa tasca de la Pastoral de la Salut amb un dels seus Premis Populars, que enguany compleixen 41 anys. Amb aquest guardó es vol reconèixer l'important labor que sacerdots i seglars de la Pastoral de la Salut fan en l'acompanyament espiritual a tots aquelles malalts i les seves famílies, especialment enguany que molts es veuen afectats per la Covid-19. L'edició 2020 dels Premis Populars és un reconeixement a tots aquells que no s'han rendit davant la crisis sanitària que vivim i que li fan front amb sacrifici i entrega personal.

Sacerdots i seglars de la Diòcesi de Mallorca han acompanyat, bé sigui en persona, per telèfon o amb missatges, als malalts que han sofert i sofreixen aquesta pandèmia. Complint tots els protocols sanitaris, aquests valents cristians han arriscat la seva salut física per cuidar la salut espiritual dels qui sofreixen. En un temps en què tancar-se a casa ha estat més justificat que mai, ells han sortit a la trobada amb els germans necessitats, amb els ulls del bon samarità, que canvia els seus plans per assistir al germà i s'assegura fer tot el possible per a ell.

El director de Cope Balears, Xavier Bonet, ha proclamat els premiats de l'edició 2020: els metges i infermeres de les Illes Balears, en representació de tots els sanitaris, que enguany lluiten en primera línia per combatre la pandèmia; el Banc d'Aliments de Mallorca, que ha fet un gran esforç per garantir i ampliar el subministrament d'aliments per a les persones més vulnerables d'aquesta crisi; Paula Barceló, campiona del món de vela en la seva categoria i classificada per als Jocs Olímpics; i la Pastoral de la Salut, per la seva tasca tan significativa en acompanyar espiritualment els malalts i familiars. A més, els Premis Populars d'enguany faran un reconeixement a Pedro Comas, periodista que fou conseller editorial i director del diari Última Hora, i morí el passat mes d'octubre.

L'entrega dels guardons serà el proper 30 de novembre en una gala presidida pel bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, i les principals autoritats locals i altres destacats representants de la societat civil. Des de la seva primera edició, el 1980, els Premis Populars reconeixen la bona tasca i la perseverança de persones i institucions.


0 COMENTARIS