Jornada del Proyecto Amor Conyugal a Mallorca: "La prueba en el matrimonio"


16 de novembre de 2020. 12:00h.

La primera jornada d'aquesta catequesi per a matrimonis a l'illa tengué lloc el dissabte 14 de novembre al Seminari Menor.El Seminari Menor de Mallorca va acollir el passat dissabte, 14 de novembre, la Jornada La prueba en el matrimonio dirigida per Proyecto Amor Conyugal amb la participació del matrimoni fundador Jose Luis i Magüi, i els iniciadors a Mallorca, Marta i Alberto.

El Proyecto de Amor Conyugal és un mètode per a matrimonis que s'ha fet diocesà a Màlaga i s'ha estès en diferents diòcesis d'Espanya, i també a Mallorca. Compta con la supervisió dels rectors respectius, delegats de pastoral familiar i els bisbes de cada diòcesi. Està basat en les catequesis de Sant Joan Pau II sobre l'amor humà i consisteix a treballar sobre tres pilars (Fe, formació i vida) per recuperar el pla de Déu per al matrimoni i la família, el que va iniciar des de la creació de l'home-dona, i que té com a objectiu la santedat.

Els fundadors, José Luis i Magüi, són un matrimoni catòlic de Màlaga, que després d'una forta experiència personal de trobada con la Verge de Fàtima, van rebre l'encàrrec d'ajudar a altres matrimonis a través d'aquests retirs que es realitzen durant 48 hores. En tan sols 3 anys, més de 10 ciutats espanyoles i les seves respectives diòcesis van poder veure en directe la conversió de centenars de matrimonis.

Mallorca va acollir per primera vegada, dissabte passat, la Jornada La prueba en el matrimonio que va permetre als matrimonis participants endinsar-se en diferents experiències per comprendre com les proves ajuden al coneixement d'un mateix, del cònjuge i com acostar-se a Déu acceptant la seva Voluntat en la vida conjugal.

A més d'aquesta Jornada, ja es van organitzar a Mallorca els dos primers retirs 'La Verdad del Matrimonio' (segons Sant Joan Pau II) i 'Descubrir la Alegría del Amor' (segons el Papa Francesc) a Valldemossa i a Palma. Els matrimonis de Proyecto Amor Conyugal realitzen formacions el primer dissabte de cada mes. Consisteixen en oració i lectura de l'Evangeli. També realitzen adoració al Santíssim els dies 13 de cada mes en el convent de les Clarisses de Palma.

Els matrimonis interessats en participar en aquestes catequesis poden contactar al número de Whatsapp: 661 602 909 | https://proyectoamorconyugal.es


0 COMENTARIS