Inici del programa propedèutic diaconal


14 de desembre de 2020. 09:00h.

Els dos precandidats a diaca permanent es reuniren amb el responsable del diaconat i el vicari general de la diòcesi de MallorcaEl passat dimecres dia 9 de desembre s'iniciaren les trobades propedèutiques per a les persones que demanen poder iniciar el camí del diaconat permanent i poder ser reconeguts com a candidats. Aquestes tenen un caràcter de trobades de pregària, de conferències, de moments de reflexió i d'altres formes d'intercanvi i participació, cercant sempre afavorir l'objectivitat del discerniment de la vocació al diaconat permanent.

Segons la normativa bàsica per a la formació dels diaques permanents a les diòcesis espanyoles de la conferència episcopal espanyola, aquest període propedèutic consta d'un pla específic amb el següent programa: La vocació cristiana, La resposta a la crida de Déu, L'estat de vida matrimonial, Entendre l'estat celibatari, Els ministeris a l'Església, El ministeri diaconal, L'espiritualitat diaconal.

Amb aquest esperit, es van reunir els dos precandidats que de moment hi ha, a la Casa de l'Església, acompanyants pel responsable de la diòcesi del diaconat permanent, Mn. Juan Carlos Thomás (diaca) i es va voler fer present per explicar el tema de la vocació cristiana, el vicari general, Mn. Josep Adrover, on a través de quatre textos de la Bíblia va explicar aquesta vocació.


0 COMENTARIS