Festa de Santa Llúcia a Mancor de la Vall


15 de desembre de 2020. 13:00h.

El Bisbe de Mallorca celebrà l'Eucaristia al santuari de Santa Llúcia el 13 de desembreEl santuari de Santa Llúcia de Mancor de la Vall celebrà el dia de la Santa el passat 13 de desembre, amb una Eucaristia presidida per Mons. Sebastià Taltavull, a la qual assistiren feligresos del poble.

El Bisbe parlà de la importància del període d'Advent per reflexionar sobre fins a quin punt coneixem Jesús i com vivim com Ell ens demana que ho facem. «Aconseguim trobar-nos amb Jesús per mitjà de la pregària i d'aquesta manera, i essent conscient de la Paraula de Déu, vivim l'encontre amb Jesús».

També parlà del testimoni de Santa Llúcia, com a cristiana que subratllà tres valors essencials en la vida cristiana, i que també hem de valorar molt en el temps de pandèmia que vivim: «El coratge, la comunitat i servir als altres. Santa Llúcia quan era perseguida, va poder comptar molt amb la comunitat que la va defensar, la va ajudar i ella va contribuir a fer comunitat». Cal apreciar molt el valor de la comunitat, de rodejar-se d'aquelles persones amb qui comptar i ajudar-se, assegurà el Bisbe. «Santa Llúcia també posà en pràctica el do d'un mateix en els altres. Va testimoniar aquest do en la seva vida: era donada a fer el bé pertot i ajudà als més necessitats. És en aquest valor, en el do d'un mateix en els altres, quan cobra sentit l'expressió de Jesús quan diu: no he vingut a ser servit, sinó a servir», va concloure Mons. Taltavull.


0 COMENTARIS