L'Eucaristia en motiu de la Festa de l'Estendard se celebrarà el 31 de desembre a les 10.30h a la Catedral de Mallorca


29 de desembre de 2020. 18:00h.

El Bisbe convida i informa que es manté aquest moment especial d'acció de gràcies pel que es commemora en aquesta Diada i per pregar pel poble de MallorcaEl Bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, comunica oficialment la celebració de l'Eucaristia en ocasió de la Festa de l'Estendard, que tindrà lloc a la Catedral de Mallorca, el proper dijous, dia 31 de desembre, a les 10.30h.

Tot i que s'han suspès els altres actes propis d'aquesta festa, l'Església mantindrà la celebració de l'Eucaristia com a moment especial d'acció de gràcies pel que es commemora en aquesta Diada i, al mateix temps i sobretot, per pregar pel nostre poble de Mallorca i per les autoritats que ens regeixen: Govern autonòmic, Consell insular i Ajuntaments. L'entrada a la Seu és lliure i tothom està convidat a assistir-hi i participar-hi.

Convé tenir clar que es respectarà l'aforament que la normativa ens permet pel COVID-19, com també totes les altres mesures cautelars que són observades des de fa temps.

Amb aquesta celebració de l'Eucaristia, l'Església de Mallorca volem expressar la nostra solidaritat en una acció de corresponsabilitat amb tot el poble en un moment de tant d'esforç per vèncer la malaltia d'aquest coronavirus. A la vegada que seguim prestant -com ho hem intentat fer fins ara- la nostra col·laboració i ajuda de cara als qui passen més necessitat sanitària, material, espiritual, econòmica, laboral i de qualsevol altre signe. Ens tindreu sempre al costat. Mantenim-nos en l'afecte i l'esperança.


0 COMENTARIS