Els infants i les mestres de Sant Josep Obrer també enguany volen proclamar un món amb pau


29 de gener de 2021. 13:00h.

Han dut a terme activitats per commemorar i prendre consciència de la necessitat de construir un món més just i tolerant, on tots els éssers vius del planeta siguin respectats i cuidatsEl Col·legi Sant Josep Obrer volen proclamar un món amb pau. Infants i mestres d'Educació Infantil i Primària han organitzat i participat en activitats entorn del Jornada Escolar de la No Violència i de la Pau, que se celebra el 30 de gener. Tot, amb l'objectiu de commemorar i prendre consciència de la necessitat de construir un món més just i tolerant, on tots els éssers vius del planeta siguin respectats i cuidats.

Asseguren que «a l'escola de primària volem que el dia de la Pau no sigui sols un dia de recordar la figura de Gandhi, sinó que sigui el punt de partida perquè, cada dia, el nostre colom de la Pau es pugui connectar a nosaltres, per tenir sempre l'energia suficient i fer que el consens i el diàleg siguin sempre el camí per a resoldre els conflictes».

Totes les aules del primària del Col·legi Sant Josep Obrer fan el compromís de connectar la pau: «Des de l'escola hi posam la nostra energia, la nostra passió i la nostra manera de ser, fer i pensar a la seva disposició. Entre tots i totes farem un món millor», afirmen.

Els alumnes d'Educació Infantil han fet cartells, mans i coloms per desitjar que la Pau arribi arreu del món.


0 COMENTARIS